Наказание от три години и шест месеца  лишаване от свобода“

...
Наказание от три години и шест месеца  лишаване от свобода“
Коментари Харесай

Шофьор на двуколка влиза затвора причиняване на смърт по непредпазливост


Наказание от три години и шест месеца  „ отнемане от независимост “ при първичен „ общ “ режим на изтърпяване получи 36-годишен мъж, приет за отговорен, че като водач на двуколка е предизвикал на гибелта на двама души по несъобразителност. Това оповестиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура-Пловдив.

Обвиняемият К.К. е приет за отговорен, че на 27 октомври 2018 година на първокачествен път 1-5, км. 206, общ. Мъглиж, обл. Стара Загора, при ръководство на нерегистрирано пътно транспортно средство с животинска двигателна сила през нощта, без светлоотразители е предизвикал по несъобразителност гибелта на мъж и жена от Казанлък.

Установено е, че автомобил, ръководен от Ц.П., е настигнал попътно движещи се транспортни средства – каруца и двуколка. Те се движели една след друга. Двуколката, теглена от кон, била ръководена от К.К. Тя нямала светлоотразители. Водачът на автомобила Ц.П. забелязал първо двуколката и за да не я блъсне навлязъл с колата в срещуположната лента за придвижване. От това последвал удар сред неговия автомобил и друго моторно транспортно средство. В резултат на удара са починали мъж и жена, пътуващи в първата кола. Установено е било, че отговорен за пътнотранспортното произшествие е лидерът на двуколката.

Присъдата не е влезнала в законна мощ и предстои на обжалване, допълват още от държавното обвиняване.

 

 

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР